Proizvodnja poljoprivrednih proizvoda Jurica Cafuk

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Jurice Cafuka nalazi se u Domitrovcu (Općina Vidovec) i ubraja se među najuspješnija takva gospodarstva u Varaždinskoj županiji.

Poljoprivredna proizvodnja u toj obitelji duga je više od sto godina. Iskustvo više generacija obitelji Jurice Cafuk i stalna ulaganja u zemlju, opremu i najsuvremenije strojeve rezultirala su proizvodnjom visoko kvalitetnog varaždinskog zelja, krumpira, bučinog ulja te drugog povrća s kojom se danas mogu pohvaliti tek rijetki poljoprivredni proizvođači u Hrvatskoj.

PPP Cafuk godišnje proizvede oko dvije tisuće tona povrća, a 2011. godine Ministrastvo poljoprivrede dodijelilo im je status “čuvara sjemena” varaždinskog zelja. Za vrhunsku kvalitetu poljoprivrednih proizvoda (poglavito varaždinskog zelja, krumpira i bučinog ulja) PPP Cafuk redovito dobiva stručne nagrade i priznanja potrošača.

Proizvode PPP Cafuk možete kupiti i probati (degustirati) na adresi u Domitrovcu ili na poljoprivrednim sajmovima i izložbama diljem Hrvatske.

Proizvodi:

Kontakt:

Proizvodnja poljoprivrednih proizvoda Jurica Cafuk
Glavna 27, Domitrovec,
42 205 Vidovec
Tel/fax.: + 385 (0)42 741 321
Mob.: + 385 (0)98 268 550
Mob.: + 385 (0)98 267 613
e-mail: zdravko.cafuk@vz.t-com.hr, juricacafuk27@gmail.com

Pošaljite nam poruku:

14 + 8 =